HDG Compact 30-95 er fuldautomatiske fyringsanlæg til forbrænding af flis og spåner med op til 45 % relativ fugtighed samt træpiller. Anlæggene fra 30 til 95 kW er velegnede til anvendelse i landbruget, industrien, større beboelsesejendomme og andre steder med behov for opvarmning af op til 4000 m2.

HDG's Compact kedler kan kombineres med forskellige typer silo udtags-systemer, varmestyringer, udstyr til fyldning af siloer etc. Et velfungerende varmesystem er således en kæde af funktioner, der alle skal fungere optimalt for at sikre en stabil og økonomisk attraktiv drift. 

Kedelstyringen kan forprogrammeres til flere typer brændsel, hvilket giver en høj fleksibilitet.

Compact anlæggenes effektive forbrændings- og reguleringsteknik-enheder Compatronic og Hydronic sikrer en stabil og emissionsfattig forbrænding samt komfortabel og problemløs opvarmning. Tilførslen af brændsel via den særdeles robuste støbejerns-cellesluse og stoker giver en meget høj sikkerhed mod nedbrud - selv ved forekomsten af større fremmedlegemer i brændslet.

Fyringsanlægget kan udvides med forskellige moduler der giver mulighed for at fjern-overvåge driften og holde kontrol med anlægget. Den simpleste overvågning er via SMS. Ved hjælp af en PC og internetforbindelse kan alle anlægsfunktioner overvåges, aktuelle driftsdata udlæses og styringsparametrene ændres og justeres uanset hvor i verden man befinder sig.

CN Energy og HDG står altid til rådighed med hensyn til råd og vejledning i forbindelse med forespørgsler og projektering af biobrændselsanlæg. CN Energy har en stor database med tekniske specifikationer og tegninger af anlæg i drift, og vi kan via HDG trække på specifikationer og erfaringer fra alle HDG's anlæg spredt ud over hele Europa.

Læs EF-overensstemmelseserklæring her

Læs eller download brochure, tekniske data samt målskitser her. Ring altid om oplysninger om krav til installation på 74821919.


Kedeleffekter

HDG Compact 30: 9 - 30 kW

HDG Compact 40: 12 - 40 kW

HDG Compact 50: 15 - 50 kW

HDG Compact 65: 19,5 - 65 kW

HDG Compact 80: 24 - 80 kW

HDG Compact 95: 28,5 - 95 kW