Med en verdenssituation som giver udfordringer i energisektoren, har vi her en alternativ løsning til oliefyret og gasfyret, samt hvis varmepumpen ikke lige er det optimale valg.
Ligeledes kan det i mange tilfælde også være rentabelt at udskifte en ældre pillekedel, brændekedel eller fliskedel med en ny høj-effektiv og fuldautomatisk HDG kedel.

HDG-Biobrændselsfyr er et tysk produkt i absolut topkvalitet. Anlæggene er udviklet og optimeret til at udnytte deres respektive brændselstype på bedst mulig vis, med nutidens teknologi. Dermed sikres det, at varmeløsningen er meget grønnere. Brændslet er af træ og kan dermed genproduceres i naturen, hvilket er en fuldstændig modsætning til gas- og oliefyrene. De tyske HDG-Biobrændselsfyr kan fyre med brænde, træpiller, træflis eller træspåner.

HDG-varmeløsningerne leveres med en ydeevne fra 10 kW og helt op til 400 kW. Der kan laves kaskade løsninger op til over 800 kW, som et resultatet af sammenkobling af flere anlæg. Løsningerne bliver skræddersyet efter behovet som den individuelle kunde har.
Vi yder rådgivning, service og montering ud fra den aftale vi finder frem til sammen med kunden. Vi har altid servicemontører klar til at hjælpe hvis der er behov, og de er også til rådighed hvis der opstår spørgsmål m.m.

CN Energy har HDG agenturet i Danmark, og vi sælger, installerer og servicerer selv over hele landet. Samtidig har vi også nogle gode forhandlere / samarbejdspartnere spredt rundt i landet.

Ring eller skriv hvis du er interesseret i en løsning eller har spørgsmål til vores produkter.