CN Energy er specialist i kedler og fyringsanlæg baseret på biobrændsel. På fabrikken i Tiset ved Gram fremstiller vi selv en række unikke anlæg til fyring med træpiller, flis, brænde og lignende energikilder. Vi kalder dem CN Stoker, og de er helt igennem dansk kvalitet.

Vores CN Stoker produktprogram er bredt. Vi kan levere stokerfyr i alle størrelser, så uanset om du har behov for billig opvarmning af et almindeligt enfamilies hus eller en efterskole, så kan vi løse opgaven med vores egenproducerede stokerfyr eller kombikedler. 

Vores fyringsanlæg sikrer både høj udnyttelse af biobrændslet og minimal askemængde. Samtidigt er de ekstremt driftssikre, så hvis bare du sørger for brændsel, fjerner asken og bestiller et årligt serviceeftersyn, klarer anlægget resten.

Erfaringen viser, at fordi vi selv fremstiller vores CN Stokeranlæg, kan vi ofte tilpasse vores løsninger, så de sammen med dele af dit eksisterende fyringsanlæg resulterer i et prismæssigt gunstigt alternativ til at skifte hele dit gamle anlæg.