Vi tilbyder effektive varmluftskedler, der giver kunder mulighed for at producere varm luft med billig biobrændsel som energikilde. Anlæggene leveres fritstående eller som komplette containermodeller med kedel, stoker, piller/flis container og elstyring

Varmluftskedler kan principielt anvendes alle steder, hvor opvarmning sker med varm luft. Det kan f.eks. være til korntørrings-anlæg eller opvarmning i drivhuse, kyllingehuse, værkstedshaller, lagerhaller, udstillingshaller m.m.

Varmluftskedler er meget enkle at installere. Der kræves stort set kun en skorsten og elektrisk tilslutning. Hvor der allerede findes luftkanaler kan man nemt erstatte den gamle varmekilde med en ny kedel, mens der andre steder med fordel kan etableres luftkanaler til fordeling af varmen.

Energikilder er typisk træpiller, flis og andre typer findelt biobrændsel som brændsel og kan også tilbydes i udgaver, der kan anvende træflis.

Kedlerne har en ekstrem høj virkningsgrad så når de nye anlæg og biobrændsel erstatter gamle anlæg og/eller kalioferer, som arbejder med olie eller gas er der tale om store besparelser.

Anlægget leveres som en komplet enhed bestående af kedel, brænder, elektronisk styring og brændselsmagasin, hvis størrelse naturligvis afhænger af anlæggets varmeydelse.

Vi tilbyder de nye varmluftskedler i størrelser fra 70 kW til 1.750 kW

Kontakt os på telefon 74 82 19 19 og hør mere om mulighederne.

Galleri - klik på billederne og se dem i fuld størrelse