CN-Energy er specialist i kedler og fyringsanlæg baseret på biobrændsel. Vi importerer bl.a. de anerkendte HDG biobrændselsanlæg og på fabrikken i Tiset ved Gram fremstiller vi selv en række unikke fyringsanlæg til fyring med træpiller, flis, brænde og lignende energikilder. Vi kalder dem CN-Stoker, og de er helt igennem dansk kvalitet.

Vores team er specialister og designer jævnligt individuelle varmeløsninger, hvor kundernes behov ikke kan imødekommes med vores standardiserede produkter. Vi tilbyder rådgivning om alt fra valg af biobrændselsanlæg og kedler, til hvordan du sikrer en god varmeøkonomi med dit nye fyringsanlæg.

Vi sælger også halmfyr i mange forskellige størrelser og fremstiller f.eks. komplette ”plug and heat” fyringsanlæg i containere. De kommer færdigmonterede i en container med påslag, stoker, kedel og styring lige til at koble til eksisterede varmeinstallationer eller som miljørigtig erstatning for olie- og gasbrændere. Vi har f.eks. leveret anlæg til korntørring, opvarmning af haller og tørring af hø med energieffektive varmluftskedler.

Ring til os, når du har behov for effektive stokere, flisfyr, pillefyr, brændefyr, kombifyr og specialopbyggede varmeanlæg baseret på biobrændsel. Vi har erfaringen til at rådgive dig korrekt og løse dine udfordringer. Du er også velkommen til at besøge vores showroom her på Skovløkkevej 4, Tiset, 6510 Gram.

 


Kom og besøg vores showroom

 

Med biobrændsel kan du let halvere din varmeregning, hvis din nuværende varmeløsning er et oliefyr. Samtidig får du en grøn energiløsning, der kommer miljøet til gode, hvis du vælger at erstatte dit nuværende fyringsanlæg med et biobrændselsanlæg. Ved at skifte over til et biobrændselsanlæg nedsætter man nemlig mængden af forurening, da udledningen af CO2 ikke er lige så høj, som ved et oliefyr. 

Trænger dit fyringsanlæg til et eftersyn? Vi har mange års erfaring og meget stor ekspertise indenfor biofyringsanlæg, så sammen med kompetent service kan du få gratis råd og vejledning i at få det optimale udbytte ud af dit varmeanlæg.

Ring til os når dit stokerfyr, pillefyr eller flisfyr trænger til service! Det betaler sig.

Hvis du overvejer at skifte dit gamle fyringsanlæg ud, så er det en god idé at tage os med på råd. Du kan høre nærmere omkring de forskellige muligheder inden for biobrændselsanlæg eller få et uforpligtende tilbud på et fyringsanlæg.
Kontakt os på 74 82 19 19 eller via mail på mail@cn-maskinfabrik.dk.
Vi kan hjælpe dig, lige meget hvor i landet du befinder dig.