HDG-biobrændselsfyr er tysk kvalitet, når det er allerbedst. Selve produktkvaliteten, overfladebehandlingen osv. er naturligvis helt i top, men det er designet, brugervenligheden, styringen og forbrændingsteknikken også. Med et HDG-fyr som varmekilde får man hele pakken og måske markedets bedste fyringsøkonomi på lang sigt. Med det aktuelle forhold mellem renter og prisen på varme er der ingen tvivl om, at regnestykket falder ud til fordel for HDG. 

HDG´s produktprogram er meget bredt. Udgangspunktet er biobrændsel af alle typer – brænde, flis, træpiller og mange andre typer brændsel fra naturen. Du kan altså både vælge dit HDG-anlæg efter, hvilken brændselstype, du foretrækker og hvilket varmebehov, du har.

Anlæggene leveres i alle størrelser fra små, effektive kedler til enfamilieshuse helt op til industrielle anlæg til opvarmning af institutioner og lokale fjernvarmeforsyninger. På fabrikkens egen hjemmeside www.hdg-bavaria.de kan du nemt få et hurtigt overblik over hvilke anlægstyper, der matcher dine behov.
Ring til os for at diskutere alle dine individuelle behov, krav og ønsker til dit nye fyringsanlæg.