Ved at vælge at udskifte sit gamle oliefyr med et nyt, økonomisk træpillefyr, gør du ikke blot noget godt for sig selv, men i den grad også for miljøet.

Et træpillefyr er både økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt

Fra den økonomiske side kan det ses på den besparelse, du vil få på din varmeregning. De fleste oplever en besparelse på deres varmeregning på 50%, efter de er skiftet over til et træpillefyr. Hvis man ser på det fra en miljømæssig synsvinkel, så er et træpillefyr klassificeret som værende miljø-neutralt. Dette betyder altså, at du med sådan et fyr ikke udleder giftstoffer, der kan skade miljøet på samme måde, som ved et almindeligt oliefyr.

En investering for livet

Et træpillefyr er ikke kun smart at have grundet dets miljømæssige samt økonomiske fordele. Et fyr af denne slags kan være med til at gøre dit liv nemmere. Fyret sørger selv for at automatisk forsyne sig med træpillerne, som du blot skal komme i en tank eller silo, som den kan tage af. Et træpillefyr fylder heller ikke mere end et almindeligt oliefyr. Derfor er det oplagt at udskifte det gamle, forurenende oliefyr med et biodynamisk alternativ, som både gavner økonomi og miljø.

Installation af træpillefyr i hele landet

CN Energy kan hjælpe dig med installationen af dit nye træpillefyr over hele landet, både på Fyn, Jylland og Sjælland. Vi står klar med gode råd samt vejledning til hvilket fyr, der passer til netop jeres behov.

Kontakt os og hør mere

Giv os et kald på telefon +45 74 82 19 19 eller skrive til os på vores mail mail@slet-dette.cn-maskinfabrik.dk for at høre nærmere om vores træpillefyr.