Har du ikke mulighed for at opvarme dit hus med hverken gas eller fjernvarme, så kan det være en idé at investere i et stokerfyr. Hos CN Energy kan vi hjælpe dig med at vælge det helt rigtige fyr samt installationen af dette, lige meget hvor i landet du bor. Vi hjælper både kunder i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Hvad er et stokerfyr?

Et stokerfyr er et centralfyr, som anvender biobrændsel i stedet for eksempelvis olie. Stokerfyr fås i mange forskellige størrelser, fra mange forskellige mærker og til mange forskellige priser. Det kan godt betale sig at undersøge markedet for, hvilke forskellige modeller der findes. Dette hjælper vi dig selvfølgelig med, sådan at du får det fyr, der passer hjem til dig. Det er bedre at købe et mindre fyr, som skal arbejde mere for varmen end at købe et større fyr, da et stokerfyr skal udnyttes optimalt for at brænde på fornuftig vis.

Hvilket brændstof kan bruges?

Et stokerfyr kan anvende flere forskellige former for biobrændsel. Den mest almindelige type brændsel er træpiller, da disse ikke fylder lige så meget som mange andre typer af biobrændsel. En anden mulighed er at anvende træflis, som dog fylder mere, men er let selv at lave, hvis man har mulighed for det, og derved kan man også spare en masse penge.

Nogle af de mere ukonventionelle brændstoffer er blandt andet korn, kirsebærsten m.m. Det er meget vigtigt, når man køber brændstof til sit stokerfyr, at man er kritisk over for kvaliteten af brændstof, da der kan være stor forskel i varmeudbyttet.

Kontakt os og hør mere

Giv os et kald for at høre nærmere omkring vores stokerfyr, hvad vi kan gøre for dig på telefon +45 74 82 19 19 eller på mail@cn-maskinfabrik.dk.