Hvis dit gamle oliefyr trænger til en udskiftning, så kan det være, at et pillefyr er den rette løsning for dig. CN Energy kan hjælpe dig med at finde netop det fyr, som passer til dit behov.

Hvad er et pillefyr?

Et pillefyr kan klare opvarmningen af dit hjem op til 70% billigere end almindelig elvarme. Et pillefyr fungerer på den måde, at fyret består af tre dele. De tre dele er et pillemagasin, en brænder og en kedel. Pillerne fra pillemagasinet føres automatisk over i brænderen, hvorfra de bliver brændt af for at skabe varme nok til at opvarme både hjemmet og vandet i hjemmet.

Selvfølgelig er det også en investering, hvis man vælger at købe et pillefyr. Dog kan man, ved den besparelse, man opnår på varmeregningen, tjene pengene ind igen på to til fire år.

Ny, smart teknologi gør livet lettere

Nu til dags er der lavet flere forskellige teknologiske løsninger, for at gøre det lettere at have et pillefyr derhjemme. Et pillefyr skal afstemmes, således at mængden af piller der bliver brændt af, passer med den mængde varme, I har behov for i jeres hus. For at kunne regulere på dette, er det muligt at styre, hvor mange piller der skal overføres fra pillemagasinet, både gennem ens mobiltelefon og via internettet.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre nærmere omkring installationen af et nyt pillefyr, lige meget hvor i landet du bor, så tag kontakt til os allerede i dag for at høre nærmere. Kontakt os på telefon +45 74 82 19 19 eller på mail@cn-maskinfabrik.dk.