Ønsker du et mere miljøvenligt varmeapparat i dit hjem, så er et flisfyr løsningen for dig. Et flisfyr er både billigt og bæredygtigt, og derved en klar fordel for den person, der ønsker et varmeanlæg, der både er godt for miljøet og godt for pengepungen.

Hvad er et flisfyr egentlig?

Et flisfyr kan på mange punkter sammenlignes med et almindeligt træpillefyr. Forskellen ligger i, at et flisfyr har en større og kraftigere snegl, som kører automatisk på enten træflis eller alternativt træpiller. Vi kan hjælpe dig med at finde netop den type flisfyr, der passer til dit behov. Et fyr som dette kan fås i mange forskellige størrelser, og vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig med at vælge netop det fyr, der passer til dit hjem.

Varm huset op for få penge

Hos CN Energy forhandler vi, udover miljøvenlige træpillefyr, også flisfyr. Forskellen på flisfyr og træpillefyr er, at et flisfyr både kan anvende træpiller og træflis, hvorimod et træpillefyr kun kan anvende træpiller, hvilket navnet også indikerer.

Fordele ved flisfyr

Fordelene ved at vælge et flisfyr frem for andre biodynamiske brændselsanlæg er blandt andet, hvor meget man sparer. Ved at vælge et biobrændselsanlæg frem for et traditionelt oliefyr, er det muligt at spare 50% eller mere på din varmeregning. Dog er det ikke kun på varmeregning, du vil kunne spare penge. Træflis koster nemlig kun omkring en tredjedel af prisen på træpiller. 

Kontakt os og hør mere

For at høre mere omkring mulighederne ved at købe et nyt fyr, så tag kontakt til os allerede i dag.Kontakt os på telefon +45 74 82 19 19 eller på mail@slet-dette.cn-maskinfabrik.dk.