Der er flere gode grunde til at vælge varmepumper, der udnytter naturens energi til at forsyne din bolig eller erhvervsvirksomhed med varmt vand og rumopvarmning. En af dem er miljøhensyn. En anden er ønsket om optimal fyringsøkonomi. 

Princippet er enkelt. Varmepumper bruger den regenerative energi fra jorden, solen, grundvandet eller luften og reducerer derfor forbruget af fossile brændstoffer, sparer på værdifulde ressourcer og reducerer de skadelige CO2-emissioner.

Hos CN har vi valgt at samarbejde med Viessmann om varmepumper. Deres brede produktprogram tilbyder den rigtige varmepumpe til ethvert behov. Samtidigt er de energieffektive, så den økonomiske fordel ved valg af varmepumpe bliver maksimal, og endelig er de nærmest lydløse og udført i et stilrent, diskret design. 

Endelig er stort set alle Viessmann´s varmepumper udstyret med "aktiv køling" og "naturlig køling" funktioner. Det betyder, at udover den klassiske anvendelse som varmekilde på kolde dage, kan de også anvendes til at sikre et behageligt indeklima om sommeren. 

Kontakt os og få en grundig gennemgang af fordelene ved de forskellige varmepumper og få et konkurrencedygtigt tilbud. 

Læs mere om mulighederne med Viessmann her