Man kan naturligvis vælge et discountarmatur, men som aut. VVS-installatør er vi tilhængere af kvalitetsprodukter med høj brugsværdi og lang levetid. Derfor har vi udvalgt nogle leverandører, som leverer høj kvalitet til prisen, så vi kan sørge for at dit køkken og dine badeværelser bliver flotte og funktionelle. Nogle af dem er GROHE og Quooker

Med de eksklusive produkter fra GROHE kan vi levere flot design og suveræn funktionalitet til dit køkken og bad. Her finder du alt til håndvasken, bruseren, badekarret eller toilettet, så uanset om du er til konventionelle løsninger eller innovative berøringsfrie vandhaner, indbyggede brusere eller showertoiletter kan vi levere det.

GROHE tilbyder også en flere Smart Home systemer. En af dem er GROHE SENSE systemet, der ikke kun lader dig registrere, men også stoppe vandlækager, før det forårsager en alvorlig vandskade. Smart Home enhederne er forbundet 24/7 med en app, der varsler og minimerer risikoen for vandskade i dit hjem betydeligt.  

Læs om vandbesparende tips her

Quooker leverer vandhaner, der kan det hele! Her er ikke ”bare” tale om koldt eller varmt vand. Her er tale om forskellige funktionelle systemer, der giver høj komfort i hverdagen – ovenikøbet indpakket i et smukt design, der pynter i ethvert køkken. Quooker-haner fås i krom, rustfrit stål, black, messing, bruneret messing og guld, så det er op til dig at vælge mellem klassiske materialer, gyldne toner eller mørke metaller.

Fusion-haner samler kogende vandhane og blandingsbatteri i én hane. Du får altså koldt, varmt og kogende vand, og tilføjer du en CUBE køleenhed, giver Fusion-hanerne hele fem slags vand fra samme hane.

Flex samler op til fem slags vand i én hane ligesom Fusion-hanerne, men derudover har Flex også en udtræksslange. Den fleksible slange er f.eks. praktisk, når du skal ud i alle hjørner af en stor vas.

Få inspiration om Quooker og se, hvordan det virker