Er der en vandbombe under dit hus? Sikkert ikke, men hvert år springer titusindvis af skjulte vandrør og forårsager endog meget dyre skader. I branchen regner man med at vandskader fra lækager i skjulte vandrør rammer over 70.000 hjem og virksomheder hvert år. Og det kan blive en dyr oplevelse for dem.

Vi ser det som en del af vores autoriserede VVS-afdelings opgave at sikre kunderne maksimal komfort og brugervenlig funktionalitet omkring deres vandinstallationer. Og vi vil også gerne optimere vores kunders tryghed gennem f.eks. at installere en AQUA vandsikringsalarm fra Dansk Vandalarm. Aqua alarmen sikrer automatisk vandstop med lækager og kan evt. give dig besked om vandstop via sms.

Du eliminerer risikoen for ubehagelige regninger, kan hurtigt få gang i vandforsyningen igen og kan føle dig tryg uanset om sommerhuset står tomt, dit produktionsanlæg er afhængig af løbende vandforsyning eller du bare ikke kan lide tanken om ekstraregninger.

Lad vores aut. VVS’ere vurdere din vandforsyning og evt. behov for ekstra tryghed. De er praktisk anlagte fagfolk og giver dig deres ærlige mening om udfordringerne.

Læs mere om mulighederne fra Dansk Vandalarm her