Baderum er vigtige for din og familiens daglige komfort. De skal være funktionelle, nemme at holde – og så må de også gerne se lidt godt ud. Samtidigt er baderum også nogle af boligens dyreste m², så det gælder om at vælge inventar med omhu.
Det er én af årsagerne til, at vi arbejder tæt sammen med Dansani, for deres store showroom i Haderslev har åbent alle hverdage fra 8 -16, så her kan vores kunder samle inspiration og sammenligne forskellige løsninger, før beslutningerne tages.

Dansani satser på funktionalitet, dansk design, godt håndværk og bæredygtighed. Det kan vi som fagfolk og aut. VVS’ere kun nikke anerkendende til, og det er vores erfaring, at vores kunder deler opfattelsen.

Vi kommer gerne forbi for at diskutere de mange muligheder, vi kan tilbyde, men vil også tillade os at foreslå en familieudflugt til Haderslev for at se de mange løsninger indenfor vaskeskabe, komplette sæt med vask og vaskeskab, vaske, bordplader, greb, spejle, brus i alle størrelser, belysning, håndklædetørrere og alle de andre elementer, der tilsammen skaber et perfekt baderum.

Inspiration til Dansani baderumsmøbler og brus: 

Se kataloger for Dansanis mange produktserier her 

Få inspiration til brusekabiner og bruseafskærmninger her

400 m2 showroom i Haderslev åbent fra kl. 8-16 alle hverdage og 10.00 - 14.00 1. lørdag i måneden